Marco

Hypotheken & Financieel Adviseur

MARCO BAKKUM

Uw financieel adviseur met een sterke voorliefde voor het snel afwerken van uw hypotheekaanvraag. Mijn naam is Marco Bakkum, en ik woon samen met mijn partner Karin en onze hond Mick in Hengelo.

Sinds 2003 werk ik als financieel adviseur bij NBG, een landelijk werkend hypotheek-advieskantoor met een zeer hoge klanttevredenheid. Begin 2020 ben ik als zelfstandig adviseur van start gegaan met Marco Bakkum Hypotheken & Financieel advies, nog steeds opererend onder de vlag van NBG.

Mijn werkgebied ligt verspreid van Oost- en Midden-Nederland tot aan de Randstad. Ik ben in het bezit van alle relevante Wft-diploma’s. U krijgt van mij dus altijd een deskundig en passend advies voor úw situatie. Daarnaast vergelijk ik alle geldverstrekkers die hypotheken op de Nederlandse markt aanbieden, dus ook uw eigen bank. Voor vragen sta ik u altijd, dus ook buiten de normale kantoortijden, graag te woord om u te helpen.

Ik hecht veel waarde aan onafhankelijk advies, ruimte voor maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. Uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen zijn leidend voor het financieel advies dat u van mij krijgt. Naast mijn genoemde ervaring en deskundigheid onderscheid ik mijzelf door een echt persoonlijke aanpak en een no-nonsense houding in advies en begeleiding.

Bent u benieuwd wat ik, Marco, voor u zou kunnen betekenen?

Mijn dienstenwijzer

DOCUMENTATIE

Naast algemene informatie over Marco Bakkum Hypotheken & Financieel Advies vindt u tevens informatie over NBG, onze dienstverlening, ons privacybeleid en onze klachtenregeling.